Ако мислиш като нас, дай ни частица от себе си! Ще получиш повече в замяна!


Най-вероятно вече сте се пробвали поне веднъж да отговорите на нашите 10 въпроса, всички пряко или косвено свързани с финансовото благополучие. В случай, че все още не сте, а имате желание, можете да го направите тук.

А знаете ли, че можете да добавяте въпроси? От какъв зор да го правите ли? Има поне две причини. Едната е в личен план, а другата е свързана с малко по-користна облага. Чудехме се дали да посочим 3 или повече ползи и сметнахме да не товарим очите и мозъците на аудиторията ни с дълги постинги и скучно изброяване на полезни ефекти, за които всеки би се сетил след няколкосекунден бегъл анализ. Понеже времето е пари, да караме по същество!

ПОЛЗИ

1. Ако имате някакъв сайт, блог, facebook страница или каквото и да било, можете да го линкнете към въпроса си. Така всеки път, когато въпросът Ви се появи на екрана, потребителят ще го вижда (линка). Освен самият линк има и поле за заглавие към него, което да указва за какво става въпрос, а защо не и да човръкне нечие любопитство и да накара юзъра да изклика мощно с мишката върху Вашето заглавие. Аритметиката е много проста тук. Повече въпроси, повече и по-чести показвания на Вашият линк и рекламното Ви послание. И всичко това е безплатно, без да има риск да изглеждате като нискоефективен спамър, който се чуди къде и в кой форум или коментар да си изтипоса връзката. Има хора, които вече се възползват от тази опция и ни радват с доста интересни въпроси.

2. Факт е, че единият от администраторите, който се мисли за много начетен, научи страшно много нови неща (в широчина и дълбочина) само защото на него му се падна да добавя въпросите в сайта ни. Повярвайте ни, ще научите 100 пъти повече добавяйки 10 въпроса, отколкото ако отговорите на 10 от нашите въпроси. Макар, че кара мерцедес, знае много и паричните му дела вървят гладко, същият този админчо ще облагодетелства още повече самообразованието си, понеже сега ще се налага и да одобрява въпросите на другите, а този процес изисква обстойна проверка на това дали посоченият верен отговор е наистина верен. Гърчим го така, понеже е новобранка, най-умен е от всички ни и това ни дразни, а и както е широко известно, в България се приема за нормално по-способните да вършат повече и по-сложната работа, без това да се отразява кой знае как на приходите им.

ИДЕЯТА

Да си напълним базата с данни бързо и лесно с помощта на феновете ни. Нали не мислиш по този начин? Всъщност, ако трябва да сме реалисти, въобще не очакваме неудържима и стихийна вълна от въпроси и отговорът на "защо?" е, че това изисква някакво усилие. Да не говорим, че одобряването на въпросите от страна на администраторите е много по-трудоемко и времеемко занимание от това сами да си ги съставим и публикуваме. Основната идея е да предоставим възможност на тези, които наистина ни харесват, да бъдат по някакъв начин част от нас. Така те ще бъдат участници не само отговаряйки на нашите въпроси, а ще имат пръст и в творческия процес, който ще им носи много повече. От друга страна сме далеч от мисълта, че знаем всичко и с широко отворени обятия бихме посрещнали всяка продуктивна мозъчна дейност, която да е в услуга на останалите.

НАЧИНА

Начина е много прост. Отивате във формата на въпросника (трябва да сте регистриран потребител) и кликвате на "Добави въпрос".

УСЛОВИЯТА

1. Естествено въпросите трябва да са свързани с парите и всяко познание, което ги генерира и поддържа.

2. Въпросите трябва да бъдат интересни и да носят някаква пряка или косвена информация(полезност) за потребителя. Дали един въпрос ще бъде интересен, зависи както от самия въпрос, така и от подбраните възможни отговори към него.

3. Въпросът Ви няма да бъде одобрен, ако вече има такъв или подобен в нашата база данни.

4. Въпросите Ви няма да бъдат одобрени и ако хванете един учебник по микроикономика, финанси и т.н и започнете да преписвате въпросите с верните отговори от там.

5. Преди въпросът Ви да бъде публикуван, можете да го редактирате неограничен брой пъти. След одобрение от наша страна въпросът се заключва и не може повече да бъде редактиран.

6. Няма установен срок за одобрение на въпроса. Може да се случи така, че въпросът Ви да чака одобрение повече от седмица или по-дълъг срок. Това не означава, че администраторът е заспал на работното си място или използва интернет за различни доста по-приятни неща. Една от вероятните причини може да бъде, че има много други въпроси от тази област и просто се "изчаква" докато базата се напълни с достатъчен брой въпроси и от други разнородни области.

7. В случай, че въпросът Ви е отхвърлен, това означава, че вече не се разглежда от администраторите. Казано в прав текст, няма да го бъде и трябва да се редактира или направо да се смени с друг. Вероятните причини могат да бъдат, че вече има подобни въпроси, въпроса не им се струва интересен или че въпроса е претупан по бързата процедура (т.е изпратен е само с идеята да бъде публикуван, без да е обърнато внимание на "качеството" на въпроса). След като бъде редактиран от Ваша страна, въпросът отново попада в графа "за одобрение".

8. Администраторите могат да редактират въпросите по тяхна преценка.

УСПЕХ !

Харесва ли ти това, което пишем тук? Абонирай се за наштие статии чрез формата по-долу! :)

Read 4537 times
PP Team

Ние не учим никого и не претендираме, че сме прави на всяка цена! Просто споделяме какво мислим, пък който иска да се възползва. ;)

Website: www.parichnipatoci.com

3 коментара

 • Линк към коментара PP Team Събота, 12 Септември 2015 14:22 posted by PP Team

  Здравейте, Антон!

  Благодарим за хубавите думи! :) Парични листовки са в процес на "ъпгрейд" и ще бъдат налични скоро!

 • Линк към коментара Антон Събота, 12 Септември 2015 12:29 posted by Антон

  Здравейте с голям интерес чета всяка ваша статия и нещата които научих са ми от полза всеки ден, листовките бяха страхотни, но от известно време насам нещо не ги намирам. Дали имам проблем с очите, от много четене на парични патоци, или просто ги няма не знам :D ще съм Ви изключително благодарен ако отговорите на този мой въпрос къде са въпросчетата?

 • Линк към коментара Минчо Петък, 24 Май 2013 18:24 posted by Минчо

  Вече имате един въпрос от мен :))

Трябва да сте вписани, за да коментирате

ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Логин