Кои сме ние

Добре дошли в ПАРИЧНИ ПАТОЦИ. ШЕФЪТ на цялата тази работа недвусмислено и категорично твърди, че ако четете това нещо, ще надникнтете за малко в света на много богатите и вероятността да стъпите с единия крак при тях, а защо не и направо да се самонастаните там, е много голяма. Самият той е господин с интелигентност доста над средната и финансови възможности, с които може да оправи наготово доста бакии из България и то без да се налага да работи до края на живота си. Не вижда смисъл да го прави обаче (наготово), за да не изглежда като надъхана провинциална кметица, която примерно изгражда прекрасен нов парк за съгражданите си и не след дълго той усъмва със счупени чешмички, изкъртени пейки и надраскан подлез, с накъртващо ухание на пикоч. Или както се казва, дори и да отвориш нова страница, почеркът си остава същия. Е, сега не е от ранга на Гейтс, Зукербърг и другите там преуспели американски зубъри, ама в нашите очи си е голяма работа. Наричаме го ШЕФЪТ.

Та ШЕФЪТ един ден докато чакал на сфетофара да светне жълтото, съблюдавал търпеливо целия този хаос около себе си, продукт на озлобени БГ-та, голяма част от тях, вероятно с нищо в джобовете. Гледал как бръмчали напред-назад със секънд хенд колите си и сякаш само търсели причина да си използват някъде клаксона. Завъртяли се някакви мисли в ума му, нещо от сорта на „Все някъде из тази маса от "граждани" има някое друго грозно пате и би било много добре, ако по-голямата част от тях узряваха като лебеди в житейския си път, но бла бла бла бла ... “ . Така де, надъхал се и му дошла идеята да създаде този извор на безценна информация, та който иска да си сръбне. Заради хроничната липса на време, ни събра нас – екипът на ПАРИЧНИ ПАТОЦИ, да му предаваме посланията. Групово настоявахме втората дума в заглавието да бъде ПОТОЦИ, но той с категорична твърдост в гласа и решителна мимика отхвърли предложението ни, поради скритият замисъл, който отказа да сподели. Мислим още тук да се оплачем от това, че не ни плаща особено добре, с приемливото поне засега оправдание, че мъдростта, знанията и опита, които сме щели да почерпим от съвместната ни работа с него, били безценни. Та това е накратко за нас. А сега напред към съдържанието.


ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Read 9009 times
PP Team

Ние не учим никого и не претендираме, че сме прави на всяка цена! Просто споделяме какво мислим, пък който иска да се възползва. ;)

Website: www.parichnipatoci.com

4 коментара

 • Линк към коментара Николай Понеделник, 04 Април 2016 07:35 posted by Николай

  Пичове, къде сте бе, изгубихте се като старите пари. Надявам се скоро да имате повече свободно време и отново да се развихрите. Бъдете здрави!

 • Линк към коментара Димитър Вторник, 15 Септември 2015 16:39 posted by Димитър

  Предната версия на текста с "баси патоците" беше по-яка! Да си знаете!

 • Линк към коментара PP Team Събота, 12 Септември 2015 14:20 posted by PP Team

  Здравейте, Борислава!

  Благодарим за милите думи! :) Парични листовки са в процес на "ъпгрейд" и ще бъдат налични скоро!

 • Линк към коментара Борислава Станкова Петък, 11 Септември 2015 07:45 posted by Борислава Станкова

  Здравейте, харесвам Вашите статии и уникалния Ви стил на поднасяне на информацията по достъпен и забавен начин, абонирана съм и за новите публикации. Затова моля да приемете две приятелски забележки относно новия вид на сайта Ви. Първата е, че още в заглавието "Всяка една минута прекарана тук те први по-богат" може сами да откриете грешките. И втората е, че няма достъп до "Парични листовки", които бяха наистина полезни и интересни. Надявам се пак да ги върнете :)
  С пожелание за успех занапред!

Трябва да сте вписани, за да коментирате

ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Логин