Кой прецака мечтите на гъзето

Пепо Дряновски, по прякор "Пъпката", бил на 17 години и мечтаел да стане най-големият гъзар. Изпитвал перверзно удоволствие от използването на думи и изрази като „мангизи”, „цакам”, „далавера”, „схемa”, „кучки”, „гъзария”, „не ме е*е”, „брата на тариката” и много други, които също така били основните keywords, според които се подреждала информацията в главата му.

Пепо бил не просто сигурен, а напълно убеден, че каквото и да става, някой ден ще бъде най-големият тузар и ще притежава имения, яхти и всички жени, които „готЕното” му съзнание можело да си представи. Мечтите му били толкова смели, че дори имал глупостта да се притесни да не би някой ден да стане прекалено богат. Опасаявал се, че от ежедневното разгулено охолство можело всички жени да му омръзнат и да стане бисексуален, плакнейки очи от време на време по гейове от азиатски тип.

Естествено нямал ни най-малка представа как ще се „пачкоса” така здравата, да не говорим за план. Гледал предимно мафиотски филми, а в жълтата преса, тарикатския му поглед се спирал само на заглавия, които се отнасяли до фигури от подземния свят и тези, които вещаели да се говори за секс в статията.

Пепо станал на 18 и решил да кандидатства, но все така усърдно се стремял да стане българския „50 cent“. Приели го на втори тур и той записал някаква специалност, която не фигурирала в първите му 3 желания, но това го правело по-скоро горд, защото било още един начин да се отличава от „шибаните зубъри”.

Настроението на младия гъзар се счупило, понеже „тъпите кучки” нещо не му връзвали, а чувството му за значимост и болката в душата наподобявали болката от настъпан тестис.

Пича веднага се светнал, че гъзарията е дефицитна и решил да се вземе в ръце като „влезе яко в джаза”. Вложил всичко, което има в дебел сребърен ланец и гига, супер як смартфон с баси фешън дизайна чеСно. Почнал да ходи на фитнес и да консумира големи количества кренвирши, майонеза, хляб и маргарин, понеже парите не му стигали за качествена храна, но той сляпо вярвал, че дебел врат се прави с много блъскане и здраво преяждане с боклуци, докато ти се спукат червата.

Един от гъзарските му таланти се изразявал в много тарикатско плюене по улицата, прекарвайки тънка струйка слюнка през предните си зъбки, която хвърчи на далеч и издава звук „цстт”. Вървейки гледал всеки минувач лошо и право в очите, защото някъде бил чувал, че на който погледа му издържи повече, той е по-големия пич.

Годинките минавали, а Пепо всеки сезон се хващал на все по-яка работа с много бакшиши по курортите. Успял да си купи голф тройка. От купето мощно дънели последните хитове от топ чарт класацията на Пайнер, които понякога се заменяли от чувствени кючеци и мазни тежки „кларнет-балади” от типа „Еленааа, Eленаааа дете на дивата пустиняяяяяя, амор, Eлеееееенааа”.

Все така се възхищавал на мутрите с мерджаните и се опитвал да имитира поведението им всячески. Знаел, че някой ден съдбата му ще се усмихне. Струвало му се, че агресивното и арогантно държание е яко на мода и решил да го използва като инструмент за изкачване в ПИЧ класацията, а също така бил убеден, че това е най-добрият начин да защити обяда си, понеже всички били е*ати хиените. При словесни сблъсъци използвал често думата „комплексар”, тъй като тя също била много модерна и се използвала редовно във всякакъв вид спорове и квалификации за другите хора.

Разбил сърцето на една продавачка. Не го кефела, щот’ имала много бенки. Оженил се за една сервитьорка, направил ѝ дете и не спирал да досажда на останалите като им говорел само за детето си и как остроумно отговаряло то на този и онзи като го питали „На колко годинки си бе, юнак” и други подобни въпроси.

Пепо станал на 35 и решил, че така няма да забогатее. Вече почнал да се кефи на изрази от рода „работя за себе си", "аз съм си шеф” и „акциите падат”, въпреки че все още свързвал понятието „фондова борса” с място, където се продават някакви „фондове” само че на едро.

Пепо направил ревизия на спестяванията си, взел малък заем от роднини и отворил щанд за плодове и зеленчуци, вярвайки, че ще започне с малко, но ще стигне далеч. Доходите му били същите като преди, но сега работил за себе си. Нервите му се опънали, очите му се ококрили, а слабите резултати в бизнеса обяснявал с репликата „Ши ти и*а аз скапаната държава. И клиентити и тях ши ги и*а у цървулити. Кат не щат домати да ми ядат оназ работа. Баси кавалити, глей ко хубу домати....”

Пепо станал на 50 и основните му забавления се състояли главно в шумно блъскане по масата на изтъркана карта за игра, например дама купа, която изплющявала звънко по дървената мебел, следвана от репликата „БЕЛОТ”.

Някой беше казал, че мъдростта идвала с възрастта, но доста често се случвало да дойде само възрастта. Пепо така и не разбрал, че разликата между "ГОЛЯМ ГЪЗАР" и "ГОЛЯМ ГЪЗ" е много тънка и пукнал безславно на 63 години.

Важно е какви думи се използват, защото те наистина са определящи за живота.

Гъзарю, никога не прави грешката да бъркаш „сделка” с „далавера”, „стратегия” със „схема”, „умен” с „хитър” и т.н, защото току виж си свършил като ПЕПО!

Според Вас, каква е причината за злата орис на бай Пепо?


ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Read 7459 times
PP Team

Ние не учим никого и не претендираме, че сме прави на всяка цена! Просто споделяме какво мислим, пък който иска да се възползва. ;)

Website: www.parichnipatoci.com
More in this category: Кои сме ние »

5 коментара

Трябва да сте вписани, за да коментирате

ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Логин