"Листовки". Тест на тема пари. Отговаряй на нашите въпроси и се учи в движение.

Знаем един начин, по който можеш несъзнателно и почти без да се усетиш да започнеш да се замогваш. Прекарай само няколко седмици в компанията на начетени и богати хора (дори няколко дни) и ще видиш какъв отпечатък ще остави тази ценна преживелица върху теб и начина ти на мислене и то без да полагаш съзнателни услилия. Лека полека ще започнеш да приличаш на тях, а защо не и да се замогваш като тях. Има само един проблем. ДАЛИ ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА ПРЕКАРАТ ВРЕМЕТО СИ С ТЕБ? :)

Сега имаш практическата възможност, отговаряйки ежедневно на тези въпроси, малко по малко да попиваш от техния свят. В началото сигурно ще правиш доста грешки (добрата новина е, че пред никой няма да се изложиш). В случай, че отговорите, а понякога и самите въпроси са ти непонятни, не подхождай раздразнено към това с "бахти тъпия въпрос". :) Не ги подпминавай с лека ръка. Опитай да си зададеш въпроса "Какво означава това?".

Въпросите са най-разнообразни от всички области на парите и приятните последствия от тях. Включват абсолютно всичко - от икономика, право, недвижими имоти и т.н до теми за скъпи коли и скъпи играчки. Имаш право на 2 сесии дневно. Целта на това ограничение е, да имаш време да осмислиш отговорите и въпроситe, а не трескаво и автоматчно да отговаряш на въпрос след въпрос все едно е някаква игра. Никой не е станал добър шофьор само с четенето на листовки и закона за движение по пътищата.


ЗАПОЧНИ ДА ПРАКТИКУВАШ ОЩЕ СЕГА!
НАПРЕД КЪМ ПАРИЧНИ ЛИСТОВКИ...


ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Read 7257 times
PP Team

Ние не учим никого и не претендираме, че сме прави на всяка цена! Просто споделяме какво мислим, пък който иска да се възползва. ;)

Website: www.parichnipatoci.com
Трябва да сте вписани, за да коментирате

ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Логин