Парични патоци се появи на бял свят

Днес 17.03.2013 г. на бял свят (сив и черен според много българи) се появи "Парични Патоци". Осъзнавайки този факт, трябва да бъдеш много внимателен към избора си на поведение в този момент. Можеш да отминеш това с лека ръка и да пропуснеш шанса си да бъдеш открехнат по много достъпен начин за някои правила и закони при печеленето на пари (много пари). В случай, че вече си богат, ти казваме "Добре дошъл в клуба".

Ако си от хората с твърдо и закалено мнение, че червените боклуци, масоните, Обама, Бойко, Доган, България, българите, циганите, родителите ти, шефа ти или някой друг е виновен за финансовите ти беди и бедите от всякакво друго естество, по-добре пиши нещо друго в търсачката на Google и си намери някакъв различен и по-готин сайт (за световната конспирация например). И без това, ако продължиш да се ровиш тук, нищо няма да излезе и само ще си развалим настроението взаимно.

Щом си решил да продължиш, официално те поздравяваме с "ДОБРЕ ДОШЪЛ". Можеш да разгледаш СЪДЪРЖАНИЕТО, което ще се обогатява все повече занапред (още от следващата седмица). Тъй като в живота нищо не се научава само с четене, сме се погрижили и за практическата част. В този ВЪПРОСНИК можеш всеки ден да "практикуваш", отговаряйки на всякакви въпроси свързани с парите. Искаш ли да видиш колко си вещ областта на богатството? Пробвай се още сега, ако искаш.

Повече информация за нас и кои сме ние, можеш да намериш тук.

Не пропускай и да се абонираш за материалите от "Парични Патоци", в случай че вече си поогледал за какво става въпрос и си решил, че си струва.


ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Read 4513 times
PP Team

Ние не учим никого и не претендираме, че сме прави на всяка цена! Просто споделяме какво мислим, пък който иска да се възползва. ;)

Website: www.parichnipatoci.com

Media

3 коментара

Трябва да сте вписани, за да коментирате

ИНВЕСТИРАЙ в безплатен абонамент за публикациите на Парични патоци:

Логин